• Vanavond Fietsen? Bestel voor 15u!

5 toffe manieren om je racefiets op te hangen

Je fiets ophangen is vaak niet alleen heel praktisch, omdat hier door ruimte vrijkomt voor andere dingen in je toch altijd al te kleine schuur, appartement of huiskamer. Als je het slim doet kan het er ook nog eens erg gaaf uit komen te zien. We hebben vijf manier op een rijtje gezet om jouw racefiets op te hangen.

1. De boekenplank

Wil je toch al een kleine boekenplank boven je bank hangen? Waarom hang je dan ook niet direct je fiets er aan vast? Books and Bikes. The best of both worlds.

2. In de boekenkast

Als je jouw fiets echt vol in de aandacht wil zetten, dan moet je hem midden in je woonkamer plaatsen. De oplossing van Shoes, Books and a Bike is dan niet alleen een handige oplossing, als je een mooie fiets hebt ziet het er ook nog eens supergaaf uit! Het enige dat wij ons afvragen is hoe dit er uit ziet na een rit in de regen, je dwingt jezelf in ieder geval om na iedere fietsrit je ros schoon te maken.

3. Handig opgeborgen op kantoor

Wil je je racefiets op een handige manier ophangen op je werk. Het is altijd een gedoe in een bedrijfsfietsenstalling en hem echt op kantoor neer zetten is ook niet altijd een optie. De Commuter Bike Rack heeft hier een geniale oplossing voor. Zowel handig voor het opbergen van je fiets, maar ook om al je persoonlijke spullen in te bewaren.

4. Bikedocking systeem

De mensen van Artivelo hebben ook een slimme oplossing bedacht om je racefiets op te hangen. Niet alleen om je fiets op te hangen, maar in dit systeem kun je ook gemakkelijk je accessoires zoals je helm, reserveonderdelen, bril, etc kwijt. Op die manier raak je die nooit kwijt en liggen ze altijd op dezelfde plek. Het Artivelo bikedocking kan zowel binnenshuis als in de schuur worden opgehangen.

5. Ophangen aan het plafond

Je kunt je racefiets natuurlijk ook ophangen aan het plafond. Door de haken op de juiste manier aan je fiets te bevestigen en door op de juiste knoppen te drukken gaat je fiets naar het plafond en wordt deze netjes opgeborgen. De flat-bike-lift zorgt er voor dat je fiets netjes strak tegen het plafond aan wordt bevestigd.

ingenious bike system (12)
h2>6. DaHÄNGER

Wil je je fiets op een makkelijk manier aan de muur hangen, en heb je ruimte in de hoogte? Dan is de DaHÄNGER wellicht een oplossing voor jou. Is niet alleen superpraktisch, het ziet er ook nog eens ongelooflijk vet uit!

Hoe berg jij je fiets op in de schuur?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Vanavond Fietsen? Bestel voor 15u!