• Vanavond Fietsen? Bestel voor 15u!

Over Cyclingreview.nl

Cyclingreview.nl heeft een mening over alles dat met wielrennen en fietsen te maken heeft. Is dit frame mooi (en wat betekent mooi überhaupt)? Is de koers van afgelopen zondag wel eerlijk gewonnen? Wat kun je het beste eten tijdens een trainingsrit/cyclo/toertocht/wedstrijd? Is dit wielerboek een aanrader? Met welke reinigingsmiddelen kun je het beste je fiets schoonmaken? Welke toertochten zijn nu echt de moeite waard om zelf te fietsen?
Cyclingreview.nl is geschreven voor en door fanatieke fietsers en bekijkt (bijna) alle facetten van de wielersport met een eigen blik en pretendeert er zonder blikken of blozen verstand van te hebben.

Social
Volg je cyclingreview.nl trouwens al op twitter? Je kunt ons vinden op @CyclingreviewNL!
We zijn trouwens ook op Facebook zijn we aanwezig!

Als je Marten Schuurman online wilt volgen kan dat natuurlijk ook:
Twitter
Instagram

Contact
Een review van een nieuw product, een samenwerking met een webshop? Het plaatsen van een banner?
Voor commerciële samenwerkingen en andere vragen kunt u contact opnemen met Marten Schuurman via info@cyclingreview.nl.
Wij hebben de afgelopen jaren met veel plezier hard gewerkt om een goed lopende site neer te zetten, op dit moment hebben we iedere maand minimaal 7.500 unieke bezoekers op het blog en hier is wat ons betreft de groei nog lang niet uit! In de meest populaire maanden (Juni-Augustus) komt het bezoekersaantal ruim boven de 15.000 bezoekers uit. Een ideaal medium om met de fietsende doelgroep in contact te komen dus.

Disclaimer
Cyclingreview.nl is in Januari 2014 opgericht door Marten Schuurman. Het kan voorkomen dat cyclingreview.nl producten bespreekt die gesponsord zijn. Je kunt er van uit gaan dat de reviews eerlijk zijn en als er een gesponsord product op de website voorkomt zal dit altijd netjes worden aangegeven.
Als je vindt je dat de reviewer van dienst het (niet) bij het rechte eind heeft laat dan gerust een reactie achter, maar laten we het alsjeblieft netjes houden. Bedreigingen, discriminatie en scheldpartijen worden zonder pardon van de website verwijdert.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Vanavond Fietsen? Bestel voor 15u!