• Vanavond Fietsen? Bestel voor 15u!

De mooiste teamkleding van 2015

Elk jaar maken we op cyclingreview.nl een mooi overzicht van de mooiste teamkleding van het nieuwe seizoen. Ook dit jaar hebben we de mooiste outfits weer op een rijtje gezet, inclusief handige linkjes waar je ze kunt bestellen. De top 5 was dit jaar heel gemakkelijk om samen te stellen omdat deze er met kop en schouder boven uit staken. Zonder er verder om heen te draaien presenteren we bij deze de vijf mooiste wieleroutfits van het seizoen:

1. Team MTN Qhubeka

MTN Q 2015
Het feit dat dit unieke team verder kijkt dan alleen maar het fietsen in Europa, maar ook bijdraagt aan de ontwikkeling van minder bedeelde landen, geeft hen natuurlijk al een enorme voorsprong doordat de goodwill hebben van mij en velen in de wielercommunity. Maar hun eerste plek in deze verkiezing heeft daar niets mee te maken. De ontwerper van deze outfit mag wat mij betreft met pensioen gaan. Een mooiere wieleroutfit gaat hij niet meer ontwerpen. Het zwart-witte design is stijlvol, subtiel en rustig. De gele accenten zijn erg mooi toegepast, want die kleur zo als hoofdkleur nogal agressief overkomen (zie bijvoorbeeld de outfit van Lotto-Jumbo).

De teamkleding van MTN Qhubeka kun je kopen bij:
Wieleroutfits.nl
Futurumshop.nl
Bobshop.de

2. IAM Cycling

IAM Cycling
De outfit van IAM Cycling is stijlvol, valt op door zijn afwijkende blauwe kleur, zwitserse kruis en een leuk detail is dat de profrenners hun achternaam op de achterkant van het shirt gedrukt hebben. Zo zijn ze makkelijker te herkennen vanuit een helikopter shot. De outfit is rustig, strak, stijlvol en heeft een fijne pasvorm waardoor iedereen er perfect in past.

De teamkleding van IAM Cycling kun je kopen bij:
Wieleroutfits.nl
Bobshop.de

3. Camouflage outfit Tinkoff-Saxo

Tinkoff Saxo Camouflage
Dit team van valt niet alleen op door de pikante en eigenzinnige eigenaar, maar zeker ook door het fluoriserende gele shirt dat zij dit seizoen dragen. Het is een shirt dat je met je ogen dicht nog kan zien en dus ook verschrikkelijk lelijk is. Met dit fluoriserende shirt staan ze dus niet in deze top vijf, maar wel met hun camouflage outfit. Deze outfit droegen de renners tijdens de voorbereiding op het seizoen

Deze camouflage teamkleding van Tinkoff-Saxo kun je kopen bij:
wieleroutfits.nl
Bobshop.de

4. Cannondale-Garmin

Cannondale Garmin
Het team van Jonathan Vaughters staan altijd bekend om hun gevoel voor stijl en ‘riding argyle’. Het Arylepatroon is ook dit jaar behouden in het ontwerp, maar door de wisseling van sponsor is het shirt dit jaar niet blauw maar groen. Een goede keus, want hierdoor valt het shirt extra op tijdens de televisie uitzendingen. Uiteraard zien de renners er tiptop uit en zijn het shirt en de broek van de hoogste kwaliteit. Dat soort details kun je wel aan Jonathan Vaughters overlaten.

De teamkleding van Cannondale-Garmin kun je kopen bij:
Wieleroutfits.nl
Bobshop.de

5. Team Roompot

Team Roompot
De teamkleding van Team Roompot is erg makkelijk te herkennen in het peloton. De oranje mannen hebben een aantrekkelijke strategie door altijd kleur aan de koers te geven, zowel letterlijk als figuurlijk. Toen de sponsoring van Roompot bekend werd, kon ik me niet voorstellen dat het logo van Roompot op een wielershirt mooi zou staan. De ontwerper heeft er toch het beste van gemaakt en is perfect is lijn gebleven met de oranje uitstraling van het team. Een mooi shirt van een tof project!

De teamkleding van Team Roompot kun je kopen bij:
Wieleroutfits.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Vanavond Fietsen? Bestel voor 15u!