• Vanavond Fietsen? Bestel voor 15u!

Winactie: Win een Mijn kliM 3D trofee!

Voor wielrenners is het een uitdagende fysieke inspanning  om legendarische bergen als de Mont Ventoux, Alpe d’Huez of de Stelvio te beklimmen. Mijn kliM lanceert daarom 3D trofees voor wielrenners: een originele herinnering vormgegeven in een 3D print! Op de 3D trofee kun je precies zien hoe je door het berggebied bent gefietst.  Om de lancering van dit nieuwe product te promoten organiseert Cyclingreview.nl in samenwerking met MijnkliM.com een winactie waarbij jij deze 3D trofee kan winnen!

unnamed

Upload de mooiste foto van jouw beklimming van de Stelvio, Alpe d’Huez, Mont Ventoux of een andere voor jou persoonlijk legendarische beklimming en vertel er bij waarom juist jij met die beklimming een 3D trofee verdient.

Meld je hier onder aan om deel te nemen aan de winactie en bekijk alle deelnemers als je verder naar beneden scrollt. Deze winactie loopt van 28 april tot en met 22 mei. De winnaar wordt op 23 mei bekend gemaakt op de facebook pagina van Cyclingreview.nl. De winnaar zal ook worden geïnformeerd via de mail.

DEZE WINACTIE IS INMIDDELS AFGELOPEN. JE KUNT HELAAS NIET MEER MEE DOEN. ONDERSTAAND DE DEELNEMERS.

[cg_gallery id=”1″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Vanavond Fietsen? Bestel voor 15u!