/12GOBiking.nl review

12GOBiking.nl review

12GOBiking.nl ervaring

12GO Biking is een van de grootste fietsenwinkels van Nederland. In Moordrecht, vlakbij Gouda, is een enorm pand van 1.400m2 waar met name fietsen (zoals elektrische fietsen, racefietsen en mountainbikesonderdelen, accessoires en fietskleding worden verkocht. Ook is er een grote werkplaats zodat de fietsen die worden verkocht ook kunnen worden onderhouden. De webshop is ondertussen uitgegroeid tot een van de grootste fietswebshops van Nederland.

Verzending

De verzending is bij 12GO Biking gratis bij een minimale orderwaarde van €50,-. De logistiek wordt gedaan vanuit Moordrecht, waar ook alle voorraad staat. Als je bestelling wordt geplaatst voor 21:00u dan wordt het pakket dezelfde dag nog met PostNL verzonden. Onze ervaring is dat de pakketjes snel en netjes de volgende dag worden bezorgd.

Retourneren

Retourneren is gratis binnen 30 dagen. Mocht het product je niet goed bevallen of is er een andere reden dat je niet tevreden bent, geen enkel probleem bij 12GO Biking, je kunt het product kostenloos terug sturen. Tip van Cyclingreview.nl; Neem eerst even contact op met de klantenservice, onze ervaring is dat zij je goed kunnen helpen met een eventueel alternatief voor een goede prijs!

Klantenservice

Naast de snelle levering heeft 12GO Biking op ons een enorm goede indruk gemaakt op het gebied van Klantenservice.  Je kunt op productniveau vragen stellen, en onze ervaring is dat deze beantwoord worden door echte specialisten. De reactie is in onze ervaring inhoudelijk erg sterk en als degene die je aan de telefoon het zelf niet weet dan zoekt diegene een productspecialist op om het te achterhalen. Het contact is erg netjes en correct, geen vreemde fratsen gewoon normale mensen waarvan je merkt dat die net zo gek zijn van fietsen dan wijzelf.

Telefoon: 0182-621850 | Op werkdagen vanaf 09:00 tot 21.00. Op zaterdag van 09:00 tot 16:00.
Facebook | Beantwoord vragen via Facebook direct
Contact pagina | Keurig en snelle reactie, inhoudelijk altijd erg sterk.

Prijzen

De hoge service, de grote voorraad, het grote assortiment en de snelle en accurate levering hebben bij 12GO Biking niet eens direct een invloed op de prijs. Als je puur voor de laagste prijs gaat kan het zijn dat je bij een andere webshop uit komt, maar over het algemeen zal 12GO Biking nooit de hoofdprijs vragen voor onderdelen, accessoires of kleding. Voor fietsen is er altijd een mooie prijs te onderhandelen, het beste kun je daarvoor ook contact opnemen met de klantenservice of natuurlijk de winkel bezoeken.

12GOBiking.nl review

Wij hebben door de jaren heen meerdere bestellingen geplaatst bij 12Go Biking en er zelfs een keer een fiets gekocht. Al met al zouden we deze webshop van harte aanraden vanwege de klantvriendelijkheid, het ruime assoritment en de toch wel perfecte prijs/kwaliteit verhouding!

Klik hier om te shoppen bij 12GOBiking.nl