/Futurumshop.nl Review

Futurumshop.nl Review

Futurumshop.nl ervaring

Futurumshop.nl is de bekendste en grootste wielerwebshop van de BeNeLux. Naast alles voor de racefiets verkopen ze ook hardloopkleding. Naast accessoires en onderdelen, verkoopt Futurumshop.nl wielerkleding van alle bekende merken. Ook Cyclingreview.nl heeft de afgelopen jaren meerdere ervaringen gehad met Futurumshop.nl dankzij meerdere bestellingen.

Verzending

Alle verzendingen bij Futurumshop.nl zijn gratis in de BeNeLux. In Apeldoorn staat een hypermodern logistiek centrum dat er voor zorgt dat de bestellingen die tot 21:00 uur worden besteld de volgende dag al kunnen worden bezorgd. Daarnaast zorgt Futurumshop voor een hoge betrouwbaarheid, Cyclingreview.nl heeft afgelopen jaren tientallen bestellingen gedaan bij Futurumshop.nl die zonder enige problemen op het afgesproken moment zijn bezorgd..

Retourneren

Bij FuturumShop.nl heb je standaard 60 dagen retourrecht. Het aankoopbedrag wordt binnen 14 dagen na ontvangst en verwerking teruggestort op jouw rekening. De communicatie vanuit Futurumshop.nl hier over is helder en duidelijk. Er zijn geen kosten verbonden aan het retourneren van jouw aankoop bij Futurumshop.nl

Klantenservice

Naast de snelle levering staat Futurumshop.nl bekend om hun goede service. Dit begint al op de website waar ze antwoord geven op de vragen die klanten stellen over hun producten. Twijfel je dus over de maatvoering van een bepaald merk wielerkleding of wil je weten of de wielen die je hebt gezien geschikt zijn voor jouw fiets? Stel de vraag dan gerust aan de productspecialisten, zij reageren over het algemeen dezelfde dag nog met het beste antwoord. Ook telefonisch en via de mail reageren de medewerkers van Futurumshop adequaat en snel.

Telefoon: 055 – 533 98 33 | Op werkdagen vanaf 12.30 tot 19.30. Op zondag van 14:00 tot 19:30.
Facebook: https://www.facebook.com/Futurumshop/ | Beantwoord vragen via Facebook direct
Twitter: https://twitter.com/futurumshop | Ook voor vragen
Contact pagina: http://www.futurumshop.nl/klantenservice/hoe-te-bereiken

Prijzen

De hoge service, het grote assortiment en de snelle en accurate levering hebben wel hun prijs. Als je puur voor de laagste prijs gaat kan het zijn dat je bij een andere webshop uit komt.

Futurumshop.nl review

Zoals al eerder aangegeven is Futurumshop.nl niet alleen de grootste maar ook de bekendste en meeste betrouwbare wielerwebshop van de Benelux. Voor de meeste spullen gaan wij zelf ook naar Futurumshop.nl

Klik hier om te shoppen bij Futurumshop.nl