/Kit for Kids: Help de jeugd de fiets op

Kit for Kids: Help de jeugd de fiets op

Wielrennen is een dure sport om mee te beginnen. Allereerst een fiets, dan schoenen, kleding, nieuwe onderdelen, onderhoud… Het kost allemaal geld… Geld dat niet iedere ouder in Nederland heeft. Toch wordt wielrennen een steeds populairdere sport, maar kids en ouders haken soms al snel af vanwege de hoge kosten die er bij komen kijken. Keir Plaice besefte zich dit en begon de inzamelingsactie Kit for Kids om juist deze kids te helpen om op de fiets te stappen. 

Als je al langer fietst verzamel je door de jaren heen stiekem best wel veel kleding, onderdelen en accessoires die je niet weggooit omdat ze eigenlijk nog goed zijn maar die je ook niet meer gebruikt…  Kit for Kids weet hier wel raad mee en zamelt al deze spullen in en deelt ze uit aan kinderen die er behoefte aan hebben. Een win-win situatie, zo ruim jij je zolder op en help je misschien ook nog eens de nieuwe Tom Dumoulin of Mathieu van der Poel op weg!

Heb jij spullen die je niet meer draagt of gebruikt, maar die een jonge renner met een wielerdroom nog wél kan gebruiken? Stuur Keir Plaice dan een mailtje via keir@soigneur.nl of laat een berichtje achter op kitforkids.fun. Keir verzamelt de wielerspullen om het vervolgens uit te delen aan de jeugd die staat te trappelen om wielrenner te worden.

En voor de kinderen met grote dromen in het wielrennen: is de dure kleding voor jou een brug te ver? Geen zorgen. Ben je oud genoeg om te koersen als nieuweling, junior of belofte en kun je een duwtje in je rug gebruiken met een wielerbroek, shirt of helm, neem dan contact op met Keir. Hij vraagt je naar jouw wielerdroom en gaat je helpen.

Dus opstropen die mouwen en help de jeugd de fiets op!