/Kristel1193 – De leukste fietsende instagrammers van de BeNeLux

Kristel1193 – De leukste fietsende instagrammers van de BeNeLux

In deze serie interviewen we de leukste fietsende instagrammers van de BeNeLux. Er zijn zulke leuke accounts die je als wielerliefhebber op Instagram kunt volgen. Volgens ons zijn de leukste accounts de persoonlijke accounts waar echte mensen achter zitten, niet de bedrijven. Via Instagram leer je hen een beetje kennen, maar niet helemaal. Via deze serie artikelen leer je de mensen achter de leukste Instagram accounts beter kennen.

Vandaag Kristel, op instagram bekend als @Kristel1193. Met haar opvallende blauwe racefiets en bling bling schoenen met diamanten er in zou je kunnen denken dat we met een diva te maken hebben. Maar niets in minder waar. Kristel is de aardigheid zelve en neemt je via Instagram mee in haar fietsavonturen. Niet alleen op de racefiets, maar ook de MTB staat ze haar mannetje. Echt een account waar je bij iedere post zin krijgt om te gaan fietsen. Meer weten over Kristel? Lees dan snel verder!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door kristel (@kristel1193) op

Waarom fiets je? Heb je specifieke doelen of fiets je ‘voor de lol’?

Ik fiets vooral voor de lol, en ontspanning. Het leegmaken van mijn hoofd na werk of juist gewoon het lekker buiten zijn. En het op conditie blijven.

Waarom deel je jouw fietsavonturen op Instagram?

Toen ik begon met wielrennen plaatste ik wel eens een foto op instagram van het fietsen. Ik kreeg daar meer likes op dan op andere foto’s. Vandaar dat ik het account ben gaan beperken tot bijna alleen maar fiets foto’s. Daarnaast vind ik het ook heel leuk om te delen waar ik ben geweest met mijn fiets. Aangezien ik met fietsen op de meest mooie plekken kom.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door kristel (@kristel1193) op

Heb je een specifieke fotografie of film stijl die je gebruikt?

Ik gebruik naar mijn idee niet een bepaalde fotografie stijl. Alleen heb ik liever geen foto’s die binnen gemaakt zijn. De omgeving buiten is altijd beter en mooier voor een leuke foto.

Wat is de leukste reactie die je hebt gehad via Instagram?

De leukste reactie die ik heb gehad. Pff dat is een moeilijke. Ik krijg veel leuke reacties. En die reacties kunnen weer leiden tot vriendschappen uiteindelijk. Door instagram heb ik veel mensen mogen ontmoeten. Dat vind ik het leukste. Reacties waaruit interactie ontstaat.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door kristel (@kristel1193) op

Wat het leukste dat je hebt meegemaakt dankzij Instagram?

Dat ik was uitgenodigd door Bicyclingnl als ridefluencer en we een stukje hebben gefietst met Laurens ten Dam. Dit was wel heel gaaf!

Welke gebied in de BeNeLux zouden mensen echt moeten ontdekken?

De mooiste gebieden waar ik heb gefietst in de Benelux zijn bij de Posbank in de omgeving en de Sallandse Heuvelrug.