/Nieuw: Cyclingreview online shop!

Nieuw: Cyclingreview online shop!

Ja, je hebt het goed gezien. Vanaf vandaag is onze online shop geopend! Vanaf vandaag kun je via Cyclingereview spullen bestellen die te maken hebben met onze favoriete hobby, namelijk wielrennen. Lees snel verder om te zien wat er te koop is en hoe het werkt.

Waarom een online shop?

We vinden het nou eenmaal tof om leuke dingen voor jullie te regelen en we moeten natuurlijk een beetje de kosten dekken die we maken voor het runnen van deze site. Vandaar dat we hebben besloten om een shop gedeelte toe te voegen. Bovendien maakt het dingen gemakkelijker, zoals ticketverkoop voor evenementen die we willen organiseren of de administratie voor de jaarlijkse fietsvakantie die we aanbieden in samenwerking met The Sunny Cycling.

Wat is er te koop?

Voor nu hebben we twee producten in de shop staan, namelijk het Cyclingreview wielershirt en de Cyclingreview wielerbroek. In de toekomst kunnen we dit aanvullen met andere producten, zo kunnen we op deze manier ook de fietsvakanties die we aanbieden in samenwerking met The Sunny Cycling beter online verkopen en eventueel (gratis) tickets voor events die we willen gaan organiseren.

Hoe werkt het?

Het proces hebben we zo simpel mogelijk geprobeerd te maken. Je kunt het product dat je wilt in je winkelmandje leggen en vervolgens bestellen. je rekent niet online af, maar je betaald altijd via bankoverschrijving. Op je orderbevestiging die je via de e-mail krijgt staat het rekeningnummer waar je het openstaande bedrag aan kunt overmaken. Het liefst zien we natuurlijk dat je direct het openstaande bedrag overmaakt zodra je de bestelling hebt geplaatst. Als je dat niet doet zullen we je een betaalverzoek sturen.

En nu?

En nu natuurlijk als een gek dat wielerbroek en dat shirt bestellen! Bekijk alle producten in onze winkel.

Disclaimer

Cyclingreview.nl is geen bedrijf. Het is en blijft voorlopig een hobby project. Hoewel het er allemaal erg professioneel uit ziet (al zeggen we het zelf), op de producten die we ‘verkopen’ verdienen we nagenoeg geen geld en je moet het zien alsof je iets koopt op marktplaats. Van een persoon dus, niet van een bedrijf. Qua levertijd en service kun je het dus ook niet vergelijken. Geen next day delivery of professionele klantenservice, maar mensen die dit regelen in hun vrije tijd.