/Over Cyclingreview.nl

Over Cyclingreview.nl

Cyclingreview.nl heeft een mening over alles dat met wielrennen en fietsen te maken heeft. Is dit frame mooi (en wat betekent mooi überhaupt)? Is de koers van afgelopen zondag wel eerlijk gewonnen? Wat kun je het beste eten tijdens een trainingsrit/cyclo/toertocht/wedstrijd? Is dit wielerboek een aanrader? Met welke reinigingsmiddelen kun je het beste je fiets schoonmaken? Welke toertochten zijn nu echt de moeite waard om zelf te fietsen?

Cyclingreview.nl is in Januari 2014 opgericht door Marten Schuurman. Cyclingreview.nl is geschreven voor en door fanatieke fietsers en bekijkt (bijna) alle facetten van de wielersport met zijn eigen blik en pretendeert er zonder blikken of blozen verstand van te hebben.

Social

– Op Instagram vind je de mooiste fietsfoto’s en houden we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen…
– Geef ons ook vooral een like op Facebook voor de wekelijkse dosis vermaak en discussie.
– Volg je cyclingreview.nl trouwens al op twitter? Je kunt ons vinden op @CyclingreviewNL!

Disclaimer

Het kan voorkomen dat Cyclingreview.nl producten bespreekt die gesponsord zijn. Je kunt er van uit gaan dat de reviews eerlijk zijn en als er een gesponsord product op de website voorkomt zal dit altijd netjes worden aangegeven.

Zakelijk

Mocht u uw product of dienst onder de aandacht willen brengen bij de doelgroep van Cyclingreview.nl? Of wilt u adverteren? Dat kan, neem hiervoor contact op met via het contactformulier.

Opmerkingen

Als je vindt je dat de reviewer van dienst het (niet) bij het rechte eind heeft laat dan gerust een reactie achter, maar laten we het alsjeblieft netjes houden. Bedreigingen, discriminatie, spam en scheldpartijen worden zonder pardon van de website verwijdert.