/SportWallet – Wat is het en hoe werkt het?

SportWallet – Wat is het en hoe werkt het?

Een telefoontje van Maurits naar Pieter tijdens de zomer van 2018 bracht het balletje aan het rollen. Gedurende het daaropvolgende jaar werd het concept uitgewerkt tot realiteit en begin 2020 was daar SportWallet.

Sportwallet is een nieuw, online platform waarmee jij de beste prijs scoort voor jouw producten. SportWallet zet je afgelegde kilometers om in korting bij de aangesloten webshops in 3 eenvoudige stappen.

  1. Maak een account aan
  2. Koppel met Strava
  3. Fiets, ren en zwem!

Hoe werkt SportWallet?

Zodra je SportWallet gedownload hebt koppel je jouw account aan Strava. Hierna worden kilometers van elke nieuwe activiteit uit Strava automatisch toegevoegd in je SportWallet. Vervolgens zie je in het overzicht het aanbod van de winkeliers. Het aanbod bestaat uit acties van de winkelier die je kan verzilveren door je kilometers in te leveren.

Korting via SportWallet!

De korting kan aardig opschieten. Zo krijg je bijvoorbeeld 20% korting bij Rogelli in ruil voor 300 kilometer of €15,- korting op op een nieuwe jersey van Bioracer! Zo zijn de extra kilometers niet alleen goed voor lichaam en geest maar ook voor de portemonnee. SportWallet is te downloaden in de app store voor zowel iOS als Android. Kijk snel in de app of op de website, https://sportwallet.nl, op welke topmerken je kan besparen.