/Wiggle.nl Review

Wiggle.nl Review

Wiggle.nl ervaring

Hoewel Wiggle.nl op een nederlands domein staat en overkomt als een Nederlandse webshop, is het een Engelse online retailer gespecialiseerd in alles voor het wielrennen en hardlopen. Hoewel ze weinig tot geen marketing in Nederland doen is de websites volledig in het Nederlands vertaald, waardoor het voor Nederlanders en Belgen aantrekkelijker wordt om een aankoop te doen. Naast een breed assortiment staat Wiggle bekend om zijn eigen kledingmerk ‘dhb’. Dit merk is stijlvol en gebruikt kwalitatief hoogwaardige materialen tegen een aantrekkelijke prijs. De kledinglijn voor dames van dhb is één van de meest verkochte wielerkleding voor vrouwen.

Verzending

Als je een pakket bij Wiggle besteld vanuit Nederland en België is deze gratis bij een besteding boven de €60. Onder de €60 zijn de verzendkosten €4 per pakket. De pakketen worden verstuurd via DHL en worden standaard met track & trace verzonden, zodat je deze kunt volgen terwijl ze onderweg zijn. De levering is gemiddeld zo’n 3-6 werkdagen, dit komt uiteraard door de reis die het pakket moet afleggen vanuit Engeland. Voor €18,99 (zowel NL als BE) is het mogelijk om het pakket de volgende dag te laten bezorgen (voor 15:00 besteld).

Retourneren

Het grootste nadeel van Wiggle zijn de retourzendingen. Deze zijn namelijk volledig voor eigen rekening en het duurt vrij lang voordat het pakket is aangekomen op bestemming. Dit kan leiden tot frustratie als je je hier niet op voorbereid. Ons advies is dan ook om goed na te denken en uitgebreid de maattabellen te bekijken voor je iets besteld.

Klantenservice

Telefoon: Niet telefonisch bereikbaar | Gebruik het contactformulier
Facebook: https://www.facebook.com/wiggle.nl/
Twitter: https://twitter.com/wigglebikeshop
Contact pagina: http://www.wiggle.nl/h/option/CustomerServices

Prijzen

Wiggle heeft een laagste prijs garantie. Nu zou je denken dat het onmogelijk is om bij te houden, Wiggle levert immers over de hele wereld (tot Japan aan toe!), maar gelukkig hebben ze er goed over nagedacht. Voor ieder land waar Wiggle actief is, is een lijst opgesteld met concurrenten waar ze sowieso een gelijke prijs voor hanteren. Lees hier de volledige voorwaarden voor de laagste prijs garantie bij Wiggle

Wiggle.nl review

Bij cyclingreview.nl hebben we meerdere malen producten besteld bij Wiggle.nl. Vooral voor de producten van het huismerk dhb weten we de weg naar Wiggle te vinden. Voor andere producten zijn leveranciers vanuit de BeNeLux 9 van de 10 keer minimaal zo voordelig met een veel snellere levertijd, gratis levering en een gemakkelijkere retourprocedure.

Klik hier om te shoppen bij Wiggle.nl