De Thule EasyFold 3: De ideale fietsendrager voor gezinnen én serieuze fietsers

Als fietser met een jong gezin zoek je naar oplossingen die praktisch en betrouwbaar zijn, en de Thule EasyFold 3 fietsendrager is precies dat. Deze nieuwe fietsendrager van Thule combineert gemak, flexibiliteit en veiligheid, of je nu je racfiets wilt meenemen voor een solo-tocht of meerdere fietsen voor een gezinsuitje. Het is dé opvolger van de populaire EasyFold XT, en zonder twijfel een must-have voor elke fietsliefhebber met of zonder een druk gezinsleven. Ik kan ‘m wel goed kwijt.

Door: Sander Kolsloot

Veilig en snel op weg, zelfs met kinderfietsen, racfietens en een e-bike

Met de Thule EasyFold 3 wordt het laden van fietsen een fluitje van een cent. Of het nu gaat om mijn eigen fiets van 10kg of de fietsen van mijn kinderen, alles zit in no-time stevig vast dankzij de verstelbare fietsarm en de click-in/click-out technologie. En eerlijk, als vader wil je gewoon dat het allemaal snel en veilig gaat. Geen gehannes met riemen of telkens stoppen om te kijken of ie nog vast zit. De draaibare kop met zachte bekleding zorgt ervoor dat de frames beschermd blijven, wat vooral belangrijk is als je meerdere fietsen meeneemt.

Meer fietsen, meer mogelijkheden

Wat deze fietsendrager echt ideaal maakt, is de mogelijkheid om ‘m uit te breiden. Ik ben vaak met mijn gezin onderweg. De Thule EasyFold 3 kan zonder problemen worden omgebouwd naar een 3-fietsdrager, of zelfs een 4-fietsdrager met een extra adapter. Fijn is dat! Of ik nu een weekend weg ga met vrienden of een dagje uit met m’n familie, ik hoef niet te kiezen welke fiets mee kan – ze passen allemaal.

Perfect voor gezinsavonturen én fietstrainingen

Als fanatieke fietser ben ik vaak op zoek naar nieuwe routes en bestemmingen. Met de Thule EasyFold 3 hoef ik me geen zorgen te maken over het vervoer. Via cyclingdestination.cc ontdek ik nieuwe plekken waar ik solo of met het gezin naartoe kan voor een mooie rit. Deze fietsendrager maakt het mogelijk om flexibel te blijven. Het maakt niet uit of ik nu ga trainen in de heuvels of met mijn gezin een ontspannen tochtje maak.

Strak design en praktisch in gebruik

Wat deze drager nog aantrekkelijker maakt, is het strakke en functionele design. Hij past niet alleen bij bijna elke auto, maar ziet er ook gewoon goed uit. De geïntegreerde verlichting is een fijne extra. Vooral tijdens ochtendritten of op de terugweg na een lange dag op de fiets. Het is gewoon fijn om te weten dat je goed zichtbaar bent.

DeThule EasyFold 3 is verkrijgbaar bij geselecteerde retailers en via de Thule-website, met een adviesprijs vanaf €949,95. Voor gezinnen en serieuze fietsers is dit simpelweg de beste fietsendrager op de markt.

Ben jij ook op zoek naar een nieuwe fietsendrager? Kan dan hier voor meer tips bij het kopen van een fietsendrager

nl_NLNL