/Contact

Contact

Wil je reageren op een artikel? Dat kan natuurlijk altijd onder het artikel. Heb je een vraag over een product, wil je advies of werkt iets op de site niet helemaal lekker? Vul dan gerust het onderstaande contactformulier in.

Reviews en samenwerkingen

Een review van een nieuw product, een samenwerking met een webshop? Voor commerciële samenwerkingen, adverteren en al uw andere vragen kunt u contact opnemen met Marten Schuurman op info@cyclingreview.nl.

Data en cijfers

Wij hebben de afgelopen jaren met veel plezier hard gewerkt om een goede site neer te zetten, we zien dat we ieder jaar weer groeien in bezoekersaantallen. Hier is wat ons betreft de groei nog lang niet uit! Een ideaal medium om met de fietsende doelgroep in contact te komen dus. Onderstaand een aantal gegevens over 2020:
Pageviews: 350.000+ 
Sessies: 225.000+
Unieke bezoekers: 180.000+

Instagram: 10k+ volgers
Facebook: 2.800 likes

Doelgroep

Zie onderstaand een indruk van de doelgroep van de mensen die Cyclingreview volgen en/of bezoeken. De data is afkomstig van fohr.co, hier zijn alle social media platforms en analytics gegevens gekoppeld. Uit de analyse blijkt onder andere dat via de kanalen van Cyclingreview vooral mannen tussen 30 en 44 worden bereikt.