Search
Close this search box.
Aniek Rooderkerken

BBB DoubleShot minipomp review

De BBB DoubleShot minipomp. Een compacte en lichtgewichte minipomp die je gemakkelijk meeneemt tijdens een fietsrit.

Een compacte en lichtgewichte minipomp die je gemakkelijk meeneemt tijdens een fietsrit, dat is de BBB DoubleShot. Ingeklapt is de pomp slechts 12 centimeter lang, en daarmee een van de meest compacte minipompen die er zijn. Uitgeklapt is het een volwaardige fietspomp waarmee je fietsbanden tot 8,0 bar oppompt.

Fietspompjes. Je hoopt ze nooit nodig te hebben onderweg, en áls je ze nodig hebt wil je ze zo snel mogelijk weer in de achterzak van je shirt stoppen. Kortom, je wil een klein pompje waarmee je snel een band op kunt pompen na een lek. Zoek niet verder. De BBB DoubleShot minipomp biedt alles wat je nodig hebt. 

BBB DoubleShot minipomp review
De pomp past in de palm van je hand
BBB DoubleShot minipomp review
En is in een paar tellen omgebouwd naar een volwaardige fietspomp

Klein, kleiner, kleinst

De BBB Cycling DoubleShot is een compacte en lichtgewichte minipomp die je gemakkelijk met je meeneemt in je achterzak of zadeltasje. Ingeklapt is de pomp slechts 12 centimeter lang. Daarmee is het een van de meest compacte minipompen die er zijn, misschien is het wel de kleinste. Kort genoeg om niet boven de achterzak van je fietsshirt uit te steken, en het pompje past een stuk beter in kleine fietstasjes dan andere minipompjes. 

En waarom is ‘ie dan zo compact? De pomp heeft een 2-delige ontwerp. In feite is het een langere pomp die in tweeën is gedeeld. Heb je de fietspomp nodig, dan klik je de 2 delen los en schroef je ze op elkaar. Hiermee heb je in een paar seconden een volwaardige fietspomp met een hoog pompvolume. 35 cc per pompslag om precies te zijn. Hiermee heb je een fietsband in minder dan 1,5 minuut opgepompt. Ook tubeless banden, trouwens. Én je kunt banden tot 8,0 bar/116 psi oppompen. Doordat hij wat langer is dan een gemiddeld minipompje gaat dat ook nog eens een stuk gemakkelijker. 

BBB DoubleShot minipomp review
De minipomp is zo klein dat hij gemakkelijk mee te nemen is
BBB DoubleShot minipomp review
Je pompt je banden tot 8 bar op

BBB DoubleShot minipomp

Zo klein dat je je afvraagt of je wel een pompje bij je hebt. Maar als je lek rijdt heeft hij alle voordelen van een grotere pomp en heb je binnen 1,5 minuut je band weer opgepompt. Dit fietspompje heeft alles in huis wat je van een fietspomp wil. De adviesprijs van deze fietspomp is € 59,95. Niet de goedkoopste dus, maar wat ons betreft zijn geld meer dan waard. 

BBB DoubleShot minipomp
BBB DoubleShot minipomp
Stay Connected
Latest News