Zoeken
Sluit dit zoekvak.
admin

Customized voor elke etappe: Visma Lease-a-Bike & AGU gaan er voor

Met de lancering van het nieuwe Renaissance shirt in samenwerking met Team Visma Lease-a-Bike zet AGU meer in op customized kleding. AGU, de officiële kledingpartner van Team Visma I Lease a Bike, introduceert hét kledingpakket voor de Tour de France. Vorige week werd het design gelanceerd, een eerbetoon aan de renaissance. Een periode van revolutionaire ideeën en een honger naar kennis en verbetering, het was de tijd van grenzeloos denken. Dat past goed bij AGU en Team Visma I Lease a Bike. Ook zij streven naar voortdurende verbetering en ontwikkeling en durven buiten grenzen te denken. Voor deze editie van de Tour ontwikkelde AGU een customized kledingpakket voor de Team Visma I Lease a Bike renners. Niet alleen customized per renner, maar ook per etappe. 

Afbeeldingen: AGU/Team Visma-lease-a-bike

Elke etappe iets anders – AGU Customized

‘In the spirit of limitless thinking’ ontwikkelde AGU een customized kledingpakket voor iedere renner en voor alle omstandigheden. Voor de verschillende etappes en het onvoorspelbare weer tijdens deze grote ronde is de luchtweerstand rondom het lichaam van de renner geoptimaliseerd en is ook gekeken naar andere technische specificaties. Bijvoorbeeld om ook tijdens regenachtige etappes optimaal te kunnen blijven presteren of juist in extreme hitte. Ondanks de donkere kleur van de kleding draagt de kleding bij aan actieve koeling van het lichaam door de Heigh Q Smart Temp technologie en coldblack behandeling van de stoffen. 

De laatste innovaties in stoffen, materialen en patronen in de tenues van dit jaar zorgen voor maximale prestaties in alle omstandigheden die de renners tegen kunnen komen tijdens de 21 etappes. De kleinste marges kunnen het verschil maken in de strijd om het geel. 

Kijk ook: Beginnen met wielrennen | 24 tips!

Volg ons
Laatste nieuws