Search
Close this search box.
admin

Introductie van de nieuwe Basso Venta R: “Het summum van Basso rijprestaties: nu toegankelijker dan ooit”

Met trots presenteert Basso Bikes de nieuwste aanwinst in zijn gewaardeerde assortiment – de nieuwe Venta R. Deze fiets combineert een modern ontwerp naadloos met de nieuwste technologieën en staat klaar om het fietslandschap radicaal te veranderen. De nieuwe Venta R, ontworpen voor veelzijdigheid en prestaties, belooft rijders te inspireren door premium en technologische fietsen bereikbaar te maken.

BELANGRIJKE KENMERKEN VAN DE NIEUWE VENTA R:

Veelzijdig Ontwerp: De nieuwe Venta R, ontworpen om in elke situatie uit te blinken, beschikt over een strak en aerodynamisch ontwerp. De aerovormige buizen, zorgvuldig gebalanceerd om extremen te vermijden, zorgen voor behendige besturing, zelfs in uitdagende omstandigheden zoals harde wind. Samen met een uitsparing voor het achterwiel en verlaagde zitstays, maximaliseert deze fiets de aerodynamica, vermindert de luchtweerstand en verhoogt de snelheid. Aangevuld met een recht bladvork, biedt de nieuwe Venta R nauwkeurige besturing en moeiteloze controle, waardoor elke rit een opwindende ervaring wordt.

Lichtgewicht Constructie voor de Juiste Prijs: De nieuwe Venta R heeft een frame gemaakt van Torayca T700 koolstofvezels, wat zorgt voor een perfecte mix van lichtheid, duurzaamheid en waarde. De in-mold lagerbehuizing zonder extra inserts maakt de productie van de nieuwe Venta R zeer consistent en profiteert van zeer strakke tolerantiewaarden.

Uitgerust met het innovatieve 3B Clamp System Gen 2, pronkt de nieuwe Vento R met een lichtgewicht, onzichtbare en robuuste zadelpenklemoplossing. Dit systeem, versterkt door de vulkanisatie van een stalen plank, vermindert trillingen en verhoogt het comfort op oneffen oppervlakken. Daarnaast integreert de Heart Carbon zadelpen naadloos met het frame en de zadelpenklem, wat optimale comfort en prestaties biedt.

Shimano 105 R7100 12-Speed Groepset:

Je gaat heerlijk schakelen met de Shimano 105 R7100 mechanische 12-speed groepset. Met een breed bereik aan versnellingen en verbeterde ergonomie wordt schakelen een tweede natuur, waardoor rijders zich volledig kunnen concentreren op de weg voor hen. De nieuwe Vento R wordt standaard geleverd met een 11-34 cassette en 50-34 voor bladen.

Microtech MCT Wielen:

Zorgvuldig ontworpen om moeiteloos diverse terreinen te overwinnen. Deze wielen bieden superieur comfort en nauwkeurige besturing, zelfs op ruwe oppervlakken, en leveren ongeëvenaarde prestaties. Met een velghoogte van 27mm en een interne kanaal van 21mm, gekoppeld aan gekruist spaakwerk, bieden Microtech MCT wielen uitzonderlijke sterkte en duurzaamheid.

Extra Kenmerken:

De nieuwe Vento R is compatibel met een reeks accessoires uit het Basso-ecosysteem, inclusief een Diamante Stem Computerhouder voor Garmin en Wahoo, en Knog Mid Cobber Achterlicht + Basso Adapter, onder anderen.

Meer info over deze nieuwe Vento? Ga dan naar de site van Basso: https://bassobikes.com/en/bikes/road-bikes/venta-r

Stay Connected
Latest News