Zoek
Sluit dit zoekvak.
admin

JonnyMole lanceert Dream Machine gravel concept ter ere van 25e verjaardag

Deze week bestaat JohnnyMole 25 jaar. Ter ere van deze 25e verjaardag lanceert de iconische design studio geeft het bedrijf een kijkje in de toekomst. Met ’the Dream machine 2.5′ heeft JonnyMole een gedurfde visie voor het volgende hoofdstuk in gravel neergezet. Het is een samensmelting van geavanceerde technologie en een uniek en bijzonder design. Het is een zogenaamd ‘dual-frame’. Je hebt niet alleen een opvallend design. Je krijgt er ook goede prestaties voor terug. Tel daarbij ook de mogelijkheid om allerlei accessoires toe te voegen. De Dream Machine gravel concept fiets is er eentje om van te smullen

Innovatief is het zeker!

Als je naar deze fiets kijkt, dan denk je: wow, kun je hier ook echt mee fietsen? Het is een upgrade van een aantal concepten die we al eens eerder hebben gezien. Voor de kenners van Klever Mobility, zal het frame enige herkenbaarheid oproepen. Daarnaast is de zadelpost een uitvergrootte versie van de huidige Trek Madone, die we o.a. bij Lidl-Trek zien.

Op een rijtje

  • Revolutionair dual-frame structure: Het custom frame met een dubbele top en een dubbele downtube geeft de mogelijkheid voor enorm veel mogelijkheden tot customization. Je kunt hier met kleuren aan de gang, met verschillende soorten bagage en nog veel meer.
  • Innovatief geintegreerd zadel: Het heeft een opening aan de achterkant wat voor meer flexibiliteit en comfort zorgt voor de rijder.
  • Zitbuis: dit is een ‘cantilever generative design’. Iemand moet maar uitleggen wat dat exact is. Maar je gaat er blijkbaar een stuk relaxter van fietsen. Das wel fijn op een gravelfiets.
  • Geintegreerde remmen en verlichting: dit is niet alleen maar om verbeterde aerodynamica, maar ook omdat het er gewoon mooi uitziet. (quote: JonnyMole).
  • Een stuur met geintegreerde tijdritsteun. Zo kun je een ideale positie innemen en je kunt ook nog eens optimaal presteren. Zelfs op langere ritten. Het ziet er in ieder geval supersleak uit.

Wil jij meer weten? Op jonnymole.com staat alle info!

Volg ons
Laatste nieuws