Zoek
Sluit dit zoekvak.
admin

Nieuwe ROVAL SL TEAM wielen gepresenteerd

De nieuwe Roval SL TEAM wielen die op de markt zijn gekomen, zijn de lichtste wielen die op dit moment op de markt zijn voor de fanatieke MTB-er. Dit is het neusje van de zalm voor de prestatiegerichte mountainbikers (of diegene die gewoon het beste wil hebben voor op de MTB).

Licht, snel en alles in huis

Met 1190 gram is dit het lichtste XC-wiel uit productie. De grootste gewichtsbesparing komt van onze revolutionaire carbon spaken. Na een drie jaar durend proces van uitputtend materiaalonderzoek en uitgebreide tests in het veld en het lab, kwamen we uit op 20 geoptimaliseerde carbon spaken die niet alleen 29% lichter zijn dan hun stalen tegenhangers, maar ook sterker en duurzamer. 

In Control

Control SL Team verdient zijn naam door optimale stijfheidsdoelen te halen die nodig WC overwinning binnenhaalt. De velgen en carbon spaken zijn geoptimaliseerd voor laterale stijfheid en creëren daardoor fijn stuurgedrag zodat je de lijn kunt volgen die je voor ogen hebt. Volgens Roval (onderdeel van Specialized) heeft deze wielset 33% meer kracht dan de naaste concurrenten De vlakke hielvorm neemt het gevaar van een lekke band bijna volledig weg, omdat er 40% meer impact nodig is om een lekke band te krijgen dan bij onze sterkste concurrenten – rijders kunnen dus met 100% vertrouwen de luchtdruk van hun voorkeur gebruiken. 

De prijs van dit kleinood? €3000 en je bent de lucky winner! Meer vind je op de site van Specialized

Volg ons
Laatste nieuws