Zoek
Sluit dit zoekvak.
Aniek Rooderkerken

BBB FullView PH MLC review – Fietsbril met fotochromatische lens

De BBB FullView PH MLC fietsbril met fotochromatische lens is ideaal tijdens fietstochten met veranderende lichtomstandigheden. De brede lens zorgt voor een rustig en scherp beeld. En de bril kan wel tegen een stootje. Gravelfietsen anyone?

Tijdens lange fietstochten met veranderende lichtomstandigheden is de BBB FullView PH MLC fietsbril met fotochromatische lens op zijn best. Geschikt voor racefietsen, mountainbiken en graveltochten, biedt deze bril een lichtgewicht ontwerp met een breed gezichtsveld en automatische aanpassing aan het veranderende licht.

BBB FullView PH MLC review, fietsbril met foto chromatische lens, meesleurende lens
Het frame van de bril is stevig maar flexibel

Fotochromatische lens

De fotochromatische lens van deze fietsbril past zich aan tussen 63-16% lichtdoorlating (cat. 1-3), wat betekent dat de bril zich automatisch aanpast aan de lichtomstandigheden. Dit zorgt voor goed zicht in verschillende omstandigheden en weertypen. Met een anti-scratch, anti-fog en oleofobische coating beslaat de lens niet en blijft helder, krasvrij en bestand tegen vingerafdrukken, ideaal voor koude en regenachtige ritten.

BBB FullView PH MLC review, fietsbril met foto chromatische lens, meesleurende lens
De fotochromatische lens van de fietsbril

Frameloos ontwerp

Het frameloze ontwerp van de BBB FullView PH MLC zorgt voor een maximaal zichtveld, waardoor je soms bijna vergeet dat je een bril draagt. Het strakke design, vooral met de goudkleurige lens, maakt de bril er ook nog eens goed uitzien.

Gemaakt van flexibel Grilamid-materiaal is het frame buigzaam en duurzaam. Het rubberen neusstuk zorgt voor stabiliteit, en de bril blijft goed op zijn plaats, zelfs op hobbelig terrein.

De fietsbril wordt geleverd met een handige hardcover doos en een tasje, dat tevens dienst doet als schoonmaakdoekje. Kortom, een lichte, stevige en veelzijdige fietsbril, geprijsd op €149,00, klaar voor alle weersomstandigheden!

Lees een uitgebreide review van de BBB fullview op avontuuropreis.com.

Stay Connected
Latest News