Zoek
Sluit dit zoekvak.
admin

FastForward lanceert nieuwe FFWD OUTRIDE wielen

Vandaag heeft FFWD (FastForward) een nieuwe aluminium all-road wielset gelanceerd: de Outride. Dit is de nieuwe prijsvechter van het Nederlandse merk. In Zwolle hebben ze zich gestort op het produceren van een wielset die alle wegen aankan en die ook nog eens concurrerend is op prijs. We gaan het zien!

Multi-inzetbaar monsterwielen

Om een goede wielset te maken hoef je niet altijd de duurste of de meest flashy set te fabriceren. Dat moeten ze ook gedacht hebben bij FFWD. Want of je deze wielen nu als reservewielen, als gravelwielen of gewoon als woon-werkverkeer wil inzetten, met een 25mm interne breedte en bijbehorende aluminium ‘hooked’ velgen heb je een brede bandenkeus in een bereik van 28mm tot 50mm. Zo kun je ze letterlijk overal kwijt.

Scherp geprijsd

Als er iets is wat je als Nederlander graag wil weten dan is het de prijs. Voor een aluminium alleskunner is €499 een prima prijspunt. Zeker gezien de complete range aan opties. De velgen zijn uitgerust met DT 350 naven van DT SWISS. Duurzaamheid gecombineerd met ‘durability’, wat zich ook weer vertaald in de keuze voor 6061 aluminium, dat in combi met dikkere velgen zorgt voor een stijver/stevigere wielset. De keuze voor de DT350 maakt het ook mogelijk om makkelijk van ‘freehub’ te wisselen. Zo kun je snel van SRAM naar Campa naar Shimano en weer terug. Ook de keuze voor 24 straight-pull Sapim spaken en de DT nipples maken goede service een eitje.

Wil jij gelijk zo’n nieuw setje bestellen? Dan kan dat bij FFWD zelf of bij een van de vele dealers.

Volg ons
Laatste nieuws